Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.
Dakwerken Hemerijckx

Over ons

Welkom bij Dakwerken Hemerijckx! Sinds dag 1 jouw partner in dakverbouwingen, renovatie, isolatie en zoveel meer… Als gevestigde waarde in Oost-Vlaanderen en Brabant mag je zeker zijn van een geschikte oplossing voor jouw dakprobleem!

Jan hemerijckx
Zaakvoerder
Over ons

Uw betrouwbare specialist voor dak en gevel

Al 30 jaar lang is Dakwerken Hemerijckx dé dak- en gevelspecialist van Lieferinge en omstreken. Wij werken uitsluitend samen met gediplomeerde vakmensen en helpen je snel en vakkundig verder aan het dak van je dromen.

Over ons

Onze filosofie

Onze missie is je een veilig gevoel te geven onder je dak. Zonder gevoelens van onveiligheid en onzekerheid kan je meer genieten van je woning en op deze manier een geruster leven leiden. Wij hechten veel belang aan de waarden van ons bedrijf en dit is terug te zien in de resultaten.

Passie

100%

kwaliteit

100%

betrouwbaarheid

100%
Oog voor detail en hoge kwaliteit
zijn de fundamentele bouwstenen
van ons familiebedrijf.
Oog voor detail en hoge kwaliteit
zijn de fundamentele bouwstenen
van ons familiebedrijf.
Contacteer ons!
Reeds 30 jaar ervaring in de sector
Quote
"Het is onze passie om ervoor te zorgen dat je gerust kan slapen onder je dak."
Jan Hemerijckx
zaakvoerder

Oprichting

Op 1 juli 1991 start het succesverhaal van Jan Hemerijckx en Hans Neuckermans. Ze richten dakwerken Neuckermans-Hemerijckx op in de Muntstraat in Liefferinge en zijn meteen een gevestigde waarde.

Uitbreiding

Om te kunnen antwoorden op de grote vraag naar hun diensten is een uitbreiding van vakmensen en materiaal een must. Hierdoor is het geen probleem om zich te verbinden aan grotere projecten en deze met evenveel perfectie af te leveren.

Dakwerken Hemerijckx

We staan waar we nu zijn

Volgend jaar viert Dakwerken Hemerijckx zijn 30ste verjaardag. Zij mogen terugblikken op enkele fantastische mijlpalen en zijn zeker en vast nog niet van plan om de boeken neer te leggen. Het bedrijf is vastbesloten om dit succesvolle verhaal nog verder uit te schrijven.

Wie zijn we?

Ons fantastisch team